Med omtanke om de dina

Vi kan förstå om det känns konstigt att planera inför sin egen bortgång när man är mitt i livet. Men det är nu du ska göra det. En dag är det för sent. Se det som en omtanke om dina efterlevande – omtanken att inte lämna dem i osäkerhet om dina önskemål den dag du inte längre kan uttrycka din vilja.

Fyll i Livsarkivet nu

Om du vill vara säker på att dina närmaste ska få tillgång till viktiga papper, som testamente, livförsäkring, gåvobrev, lagfart, samboavtal, äktenskapsförord o.s.v. – den dagen du inte längre kan meddela dig – ska du se till att skaffa och fylla i Livsarkivet. Har du önskemål inför din egen begravning, när det gäller musik, tal, ceremoni o.s.v. – då är det i Livsarkivet du ska berätta hur du vill ha det. 

Du behöver inte fylla i allt

Fyller du i Livsarkivet direkt på nätet kan du göra det i lugn och ro och i den takt du själv vill. Allt behöver inte ske genast. Du kanske behöver kolla försäkringsnummer, var du har testamente osv. När du känner dig klar för tillfället, sparar du dina uppgifter. Sedan kan du när som helst gå tillbaka, logga in och komplettera. Det viktigaste av allt är att du kommer igång. Nu!”

På livsarkivet.se eller hos oss

Det snabbaste sättet att komma igång är att gå direkt till livsarkivet.se och fylla i den takt du själv vill. Du är givetvis också välkommen in och hämta Livsarkivet hos oss på Norbys Begravningsbyrå så hjälper vi dig att fylla i, förvara och kontinuerligt uppdatera ditt exemplar – utan kostnad och utan förpliktelser.

Här finns alla svar när du inte längre finns

Den dagen du inte längre finns, ser vi till att dina anhöriga får tillgång till ditt exemplar av Livsarkivet – och därmed får svaren på alla de frågor som uppstår.