Begravning Online

Begravning Online

Har du bestämt dig för att själv ta hand om det mesta runt begravningen via internet och telefon? Men du kanske också vill ha den trygghet och de möjligheter att skräddarsy begravningen som du får hos en riktig begravningsbyrå?

Då är vår tjänst Begravningsbyrån Online den hjälp du behöver för att få det bästa från två världar – enkelheten att sköta allt helt tidsenligt online och få tillgång till personlig hjälp av en riktig begravningsbyrå när du behöver det.

Du kan planera det mesta själv

Med Begravningsbyrån Online kan du själv utforma begravningen och sköta allt via Internet och telefon, samtidigt som du kan välja att få personlig service från oss på Norbys Begravningsbyrå när du vill och behöver det.

Vill du rådgöra med släktingar och vänner kan alla delta i planeringen via sina datorer, var de än befinner sig i världen, och ni kan tillsammans gå igenom priser, tider och hur begravningen ska gå till.

Du kan när som helst ta hjälp av oss

Efter att planeringen är klar är det dags att förbereda begravningen utifrån dina önskemål. Här får du hjälp av kunnigt yrkesfolk hos oss som tar hand om det praktiska, före under och efter begravningen.

Till skillnad från många nystartade och helt nätbaserade byråer får du hos oss hjälp av människor som har åratals erfarenhet av hur en begravning går till. Börja med att titta närmare på vår tjänst Begravningsbyrån Online här >>